Zomerkamp 2021. Dit jaar voor het 34 e jaar vanuit Gasselte. Coronagarantie.

Corona garantie. Bij annulering van het zomerkamp, wordt al het reeds betaalde kampgeld, ook de aanbetaling, geretourneerd!!

Update 15 mei 2021:  De zomerkampweken zijn geheel vol geboekt.

Dagelijks vind u een foto update van de ponykampen op onze facebookpagina. Klik even op het facebook logo ( rechts bovenaan deze pagina) voor heel veel dagelijkse foto's. Extra leuk voor de thuisblijvers om een beetje op de hoogte te blijven.

Al 40 jaar zijn onze kampen een begrip, waarvan dit jaar  voor de 35e  keer in Gasselte. Kinderen van ouders die hier zelf op kamp geweest zijn behoren nu vaak zelf tot onze zomergasten.

Voor de thuisblijvers en alle andere geintereseerden, zullen er regelmatig ponykampfoto's op onze facebook pagina te vinden zijn. Uiteraard zijn wij heel selectief in het plaatsen van deze foto's, u kunt ons er altijd over aanspreken.
Jos Krapels. 06-53644370

Het kamp is zowel geschikt voor kids die willen bijleren op wedstrijdniveau, als voor kinderen die zich op recreatie niveau willen vermaken.
Voorop staat altijd het plezier van een zorgeloze week tussen de paarden en de pony's, max. leeftijd ongeveer 15 jaar. ( in overleg).
Onze instructeurs zijn hoog opgeleid op rij instructie niveau (ORUN en Deurne) en kunnen tevens  zorg en welzijn van de deelnemers garanderen.
Ook hulp bij medicijngebruik of dieeten zijn aan onze zorg toevertrouwd. Uiteraard zijn kinderen met een pgb en of speciale zorg ook van harte welkom.

Kussens, lakens en slopen liggen schoon op de bedden, wij verzoeken de deelnemers om zelf een slaapzak of dekbed mee te nemen.!!!!
 
Wat we in ieder geval doen in een ponykampweek:
Veel pony en paardrijden (eigen paard/pony of een paard/pony  van ons).
De hele week staat in het teken van paardrijden!
Naast veel pony/paard rijden, is er de gehele week een gevarieerd programma.

Voorbeelden onderdeel programma:

Naast een dekbed of slaapzak, is het handig om zelf mee te nemen:

* Rijkleding.

* Vrijetijdskleding.

* Goede schoenen

* Zwem kleding.

* Badkamer spulletjes.

De week begint op zondagmiddag 13.00 uur en eindigt op zaterdagochtend 10.00 uur.
De all-inclusive prijs voor het zomerkamp bedraagt €370,- ( aanbetaling € 80,-).

IBAN bankrekening:  NL06 INGB 0654 5927 72  - MANEGE GASSELTE.

Het inschrijfformulier is te downloaden door op dit onderstreepte woord "inschrijfformulier" te klikken en is ook verkrijgbaar in de kantine.
Het formulier kunt u via de post sturen naar Manege Gasselte, Lutkenend 19 a, 9462PN Gasselte of via e-mail aan info@manege-gasselte.nl
U krijgt dan van ons per ommegaande een bevestiging.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Martha, of Jos (0599-564881 of 06-53644370).
U kunt ook het contactformulier gebruiken!

Page_afbeelding: