Inschrijving

Uw inschrijving staat vast na ontvangst van uw ingevulde inschrijfformulier en aanbetaling van € 80,- ( zomerkamp) , € 50,-  (herfst / meikamp) of  € 75,- (pennykamp).

Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnr. 65.45.92.772. t.n.v. Manege Gasselte en onder vermelding van naam deelnemer en kampweek nummer. (Iban. rekening nr.; NL06 INGB 0654 5927 72  - MANEGE GASSELTE CV )
Uw aanmelding wordt dan schriftelijk of via e-mail door ons bevestigd.

Het resterende bedrag mag bij aankomst via pin, contant of via de bank betaald worden. Het totale kampgeld van is op basis van volpension.
Wij adviseren om uw kind zakgeld mee te geven met een indicatie van ongeveer €25,- voor persoonlijke versnaperingen, souvenirs of ansichtkaarten.

De inschrijfformulieren zijn te downloaden via de pagina van het desbetreffende kamp.

Verzekeringen
Deelnemers zijn aanwezig op eigen risico en dienen daarom te beschikken over zowel een ziektekostenverzekering als wel over een particuliere W.A. verzekering.
Dit zijn verzekeringen die u normaal gesproken reeds afgesloten hebt. U hoeft dus waarschijnlijk geen extra verzerking af te sluiten.
Uiteraard zijn al onze paarden en pony's door ons volledig verzekerd. Hiervoor hebben wij dus de verzekeringsdekking geregeld.

Ponykampfoto's.

Voor de thuisblijvers en alle andere geintereseerden, zullen er regelmatig ponykampfoto's op onze facebook pagina te vinden zijn Uiteraard zijn wij heel selectief in het plaatsen van deze foto's, u kunt ons er altijd over aanspreken.

Jos Krapels. 06-53644370

Groepsindeling
Er wordt gereden in groepen die ingedeeld worden naar rijervaring. Ook beginners zijn dus van harte welkom. De overige activiteiten, bezoek aan pretpark e.d. gebeuren in groepsverband.
De kamerindeling wordt ook zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van de deelnemers.

Page_afbeelding: